extra_pepp_afro_webb_jpg_22868


”När jag mår bra har jag massa energi! Jag brukar typ baka, pyssla med växter, lyssna på podcast/radio. För mig handlar det nog mest om att göra något som är totalt kravlöst, att få göra något med händerna och liksom tänka! Haha, är ju lite av en tant :)”

 

”När jag mår bra går jag ut i naturen. Cyklar, springer, går, har picknick med nån kompis eller bara sätter mig på en mossig sten och tittar upp. Det är så väldans skönt att andas när inget trycket innanför bröstet och i skogen går det att andas jääättedjupt. Jag brukar också snurra mycket. Om man mår bra och snurrar känns det som att man ska lyfta. Det är den bästa känslan som finns.”

 

”När jag mår bra känns stegen lätta! Det känns som att jag går runt leendes (men troligtvis inte due to resting-bitch-face-syndrome). När jag mår bra är jag ofta igång hela dagarna och träffar gärna mina vänner! Vill liksom dela med mig av min energi och upplever att jag samtidigt får massor tillbaka!”

 

”Det här kommer nog låta fett dark men när jag mår bra så brukar jag fungera. Jag gör det jag inte kan när jag mår dåligt, ringer de där viktiga samtalen, handlar mat, lagar mat, äter mat, duschar. Svarar i telefon när folk ringer, orkar träffa kompisar och hålla en konversation.”

 

”När jag mår bra brukar jag lyssna på musik och dansa. Jag typ skiter i hur jag ser ut och ba kör loss, och jag tror att jag har MJ-moves liksom. Jag tror att det jag vill göra när jag mår bra beror jäkligt mycket på vilken årstid det är. Typ nu; jag vill vara ute och liksom suga i mig solenergi och hänga med människor sådär onödigt sent. På vintern när jag mår bra vill jag typ sätta på en bra komedi och dricka gott thé eller gå på nån rolig teaterföreställning typ.”

 

”När jag mår bra brukar jag sjunga! Typ bara sitta i soffan och ha spotifymedley och yla. Bäst är om en har hörlurar så det blir bättre ljud och kan stänga ute resten av världen. Ibland oroar jag mig för att mina grannar hör, men äsch – no shame liksom! Om nån annan är hemma samtidigt brukar den få vara i ett annat rum med hörlurar också, haha. Tycker sjunga är ett så himla bra sätt att få vara i nuet och i själv och samtidigt få utlopp för vad en än känner. Musik är ett sånt bra sätt för mig att få utlopp för olika känslor – glada, peppiga, upplyftande såväl som arga, deppiga och ledsna. Musik för alltid heart <3.”

 

Vill du dela med dig om vad DU gör när du mår bra? Eller vill du skriva något annat om hur du mår?
Skicka ett mail till oss på kontakt@indratjejjour.se så kan vi posta din berättelse <3