Volontärer sökes!

Vi söker volontärer!

Vill du lyssna på och stötta unga tjejer & transpersoner? Behovet av stöd är stort – året runt, varje dag. Vill du vara en av de som ger stöd via vår stödchatt? Eller kanske engagera dig i andra projekt i jouren – t.ex. föreningsarbete eller opinionsbildning? Skriv en rad om varför du skulle vilja engagera dig hos oss till kontakt@indrajour.se

Grundutbildning för nya volontärer hålls digitalt heldagar 13-14/2 och är obligatorisk! I tider utan pandemi håller vi till i våra lokaler i Sollentuna, därför behöver du ha möjlighet att utföra uppdraget på plats när rekommendationerna ändras. Ingen förkunskap krävs men du behöver ha fyllt 18 år, identifiera dig som tjej/ queer och/eller transperson och ha ett feministiskt intresse. Du behöver kunna engagera dig minst 6 h per månad. Vi hörs ♥

Bli volontär!

Vill du ge stöd i vår chatt eller hålla i workshops och på andra sätt träffa unga i vår utåtriktade verksamhet? Kanske sitta i Indras styrelse?

Vi är en separatistisk ideell förening för tjejer och/eller transpersoner. Det är vi volontärer som planerar och genomför alla aktiviteter i Indra och det finns stort utrymme för dig att komma med egna idéer om hur vi kan utveckla verksamheten!

Ingen förkunskap krävs. Är du minst 18 år, tjej, transkille eller ickebinär, har ett feministiskt förhållningssätt och tid att engagera dig minst 4h per månad? Välkommen att söka!

För att gå med i Indra behöver du kunna delta på en grundutbildning. Vi har grundutbildning för nya volontärer ca 2 gånger per år.

Är du intresserad?

Skriv en rad om varför du skulle vilja engagera dig hos oss till kontakt@indrajour.se
så hör vi av oss!