Engagera Dig

 

Nu söker vi dig som vill ge stöd i vår chatt eller hålla i workshops och på andra sätt träffa unga i vår utåtriktade verksamhet!

Indra Queer Trans och Tjejjour är en separatistisk ideell förening för tjejer och/eller transpersoner. Vi är partipolitiskt och religiöst obundna och har ett normkritiskt perspektiv i allt vi gör. Det är vi volontärer som planerar och genomför alla aktiviteter i Indra och det finns stort utrymme för dig att komma med egna idéer om hur vi kan utveckla verksamheten!

Ingen förkunskap krävs. Är du minst 18 år, har ett feministiskt förhållningssätt och tid att engagera dig minst 4h per månad? Välkommen att söka!

För att gå med i Indra behöver du kunna delta på vårens grundutbildning som äger rum dagtid 16-17 februari i Indras lokaler vid Sollentuna station. Inför grundutbildningen bjuder vi in dig till en infoträff där du får lära känna oss lite och vi får veta lite mer om dig. Infoträffarna kommer att äga rum 28 januari och 29 januari kl. 18-20 här på Indra.

Det finns ett begränsat antal platser till grundutbildningen och vi kan komma att göra ett urval efter att vi träffat alla intresserade på infokvällarna.

Indra vill ta tillvara de kvaliteter som olika könsidentiteter samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten, därför söker vi särskilt dig med andra perspektiv, språk och nätverk än de som redan finns representerade hos oss.

Är du intresserad?

Skriv en rad om varför du skulle vilja engagera dig hos oss till kontakt@indrajour.se

Vi tar emot intresseanmälningar till och med den 24e januari.

Du får svar på om du har fått en plats på grundutbildningen senast den 4:e februari

Metoo_insta_1080x1080_cPublicerat 2018-12-11

Ge ett bidrag!

Bankgiro: 390-0099

TUSEN TACK TILL: