HEJ!!!

Det har gått så lång tid sedan vi sist uppdaterade bloggen men nu är vi igång igen!

Förra veckan hade vi vårat första medlemsmöte för i år, det var så peppigt att få samlas alla och planera inför våren! Så mycket spännande saker som händer!

I december så berättade vi att vi vill utvidga vår inkludering till även transpersoner och queers. I måndags hade vår arbetsgrupp sitt första möte NÅGONSIN och det var så mycket bra idéer och tankar som diskuterades! Vi har mycket att göra den här våren men det ska bli så kul att få sätta igång! Vi kommer t.ex börja med Torsdagstipset på ämnet, vilket innebär att vi varje torsdag uppdaterar vår instagram och facebook med ett tips på serier, filmer, böcker, musik, instagrammers etc.

I slutet på förra året så var det ovanligt mycket strul med vår chatt, vi är sjukt ledsna för det och förstår verkligen att det måste vara frustrerande när den inte funkar. Vi hoppas verkligen att det kommer att fungera framöver! Känner du inte för att chatta eller om det skulle vara knas med chatten(hope not) så är det bara att maila oss på kontakt@indrajour.se!

Chatten är öppen:
Tisdagar 11.00-13.00
Onsdagar 19.00-21.00
Söndagar 15.00-17.00

Och kom ihåg att hos oss kan du prata om både stort och smått. <3

//
Indra tjejjour