Nytt år, nya möjligheter. Det här året ska bli så bra, mycket bättre än det förra! Än alla andra år! Jag ska börja träna, sluta snusa, gå ner i vikt, våga mer, bli en bättre människa! Lycklig och vacker.

Och så sätts det igång. Det går bra några veckor kanske, men sen kommer verkligheten ikapp. Inser att jag inte har tid eller lust att träna 4 gånger i veckan, att  att jag kanske inte blir så mycket bättre människa än såhär. Vilket är så jävla okej.

Så i år lovar jag ingenting. Eller så lovar jag att försöka ta mig själv på lite mindre allvar kanske. Inte försöka vara så duktig, utan göra det som gör mig glad och som gör att jag mår bra. Nej, snusa är kanske inte det bästa för min hälsa. Men jag mår inte så bra över att ha dåligt samvete över det heller.

Om jag lyckas vara bara så bra som jag redan är (med alla mina fel och brister) under nästa år så kommer jag vara nöjd. Jag lovar!

Gott nytt år!

/Malin