Har du hört talas om Musikhjälpen?

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som har funnits i Sverige sedan 2008. En hel vecka i december varje år uppmärksammas en humanitär katastrof – och det som samlar in pengarna är inget annat än MUSIK! Älskar du musik lika mycket som vi på Indra Tjejjour gör? Tycker du att alla barn ska ha lika rättigheter, oavsett var de bor i världen? BRA, vi med!

Över 30 miljoner barn kan inte gå i skolan på grund av krig och konflikter. Skolor attackeras och ockuperas varje dag. Samtidigt är det en mänsklig rättighet att gå i grundskola och skolan kan vara skillnaden mellan liv och död. Temat för Musikhjälpen 2016 är därför ”Barn i krig har rätt att gå i skolan”.

I år är Indra Tjejjour med och arrangerar en insamlingsfest på ARENA Satelliten i Sollentuna. Varför är vi det? Jo, bland annat för att det är nödvändigt att unga flickor får tillgång till utbildning och sexualundervisning så de kan fatta informerade beslut om sina egna kroppar och liv.

Så när är då den här fantastiska festen?
Den 15/12 kl. 16:00 – 22:00. ALLA är välkomna. På plats kommer det finnas grymma artister, bra folk, och mysigt tjejjourshäng!
Adressen är Allfarvägen 4 i Sollentuna.
Kom och kämpa med oss!

mh2016-startbild-992x558px-jpg

Ps. Läs mer om Musikhjälpen här!