liten C

Indra Tjejjour söker fler volontärer! Vill du bli en av oss?
Just nu är vi cirka trettio eldsjälar som driver jouren, men vi behöver bli fler! Vi håller ny grundutbildning 19-20 november för nya volontärer.

Indra Tjejjour består av två grundpelare; den stödjande verksamheten och den utåtriktade verksamheten – hur du vill engagera dig väljer du helt själv. I stödverksamheten ger du som volontär stöd främst via chatt, men också genom telefon och frågelåda. Till oss hör stödsökande av sig om stort som litet. Det kan vara frågor om kroppen, att en utsatts för sexuella övergrepp eller har svårhanterlig ångest. Din roll är att stötta, stärka, aldrig döma! I den utåtriktade verksamheten håller vi normkritiska workshops på skolor där vi pratar om bland annat gränssättning, okej sex eller trista normer kopplade till kön. I utbyte får du utbildning, handledning och ovärderliga erfarenheter. Dessutom kommer du ingå i vårt fantastiska feministiska sammanhang!

Låter det här som något för dig? Vill du veta mer? Skicka en intresseanmälan till kontakt@indrajour.se där du berättar lite om dig själv så hör vi av oss.

Feministiska hälsningar från Indra tjejjour!