Caitlin Moran

Den där tjejen till höger heter Caitlin Moran och har skrivit en
bok som har kallats en feministisk bibel. Den heter ”Konsten
att vara kvinna”. Om det är en feministisk bibel vet jag inte. Att kalla något för en bibel känns väldigt dramatiskt, läskigt och… hmm.. krävande kanske? Visst är den inspirerande men kanske inte så mycket ”så här bör alla leva sitt liv”. Men vad vet jag, och det här med att analysera andras berättelser är jag måttligt intresserad av måste jag säga.. Eller analysera andras åsikter över huvud taget. Det är därför jag aldrig skulle vilja vara kändis (JO det är sant jag vill inte!!) för det känns som att så många skulle tycka och tänka om en hela tiden då. Jag tycker liksom att folk har för mycket åsikter och synpunkter om mig redan! Nä, jag skulle aldrig palla.

Titta vad som hände, jag kan inte ens recensera en bok utan att börja prata om mig själv! Men så är jag ju väldans intressant också. Anyways, njut av boken (om ni vill).

/Malin