♀⚧ Indrapodden – Stärka, stötta aldrig döma ⚧♀

mall

Hej alla peeps, Indra har spännande nyheter att dela med er.. VI HAR STARTAT EN PODCAST! Hur fett och peppigt är inte detta!?

Den här podden är till för er ungdomar och stödsökande där ute, den kommer rikta sig till ungdomar och utgå från ett ungdomsperspektiv. I Indrapodden kommer vi besvara era frågor, stora som små. Vi kommer även att bjuda in gäster som ni får möjlighet att ställa frågor till, så har ni frågor som ni önskar att få besvarade är det bara att skicka in dom till oss redan nu!

 

Hur ska dina tankar, tips och frågor nå oss på Indra?

Jo, vi kommer i podden besvara frågor utifrån vår frågelåda https://indrajour.se/2019/frageladan/ och även vår podd-kontaktmail indrapodden@indratjejjour.se Till den här mailen skickar ni frågor stora som små, ideer på teman, tankar om livet, världen, kroppen, vänskap, allt som har med podden att göra. Vi kommer i så stor mån vi kan besvara frågorna ni skickar in i podden och gästerna vi har kommer i så stor mån besvara frågorna de får av er i podden. Du som ställer frågor i podden är alltid anonym, om inte annat önskas. Välkommen att skicka in frågor och tankar!
Hur får ni veta vilka teman vi kommer ha på våra avsnitt?
Vi kommer på vår Facebook “Indra Tjejjour” och Instagram @indratjejjour gå ut med information om vilket tema vi kommer ha på vårt kommande avsnitt, därefter kan ni maila in frågor till oss på kontakt@indrajour.seInformation om vilka gäster som kommer delta i avsnitten får ni också veta om på vår Facebook och Instagram, om ni vill ställa frågor till dem så gör ni även det på samma mail som står ovan.
Vad kommer podcasten att handla om?
♀⚧ Indrapodden- Stärka, stötta aldrig döma ⚧♀ Kommer vara kopplad till Indras värdegrund, vi kommer utgå från vår statistik och prata om vad det verkar som att ni där ute undrar och tänker på. Vi kommer prata om allt mellan sex, vänskap, relationer, mobbning, ångest, självmordstankar, övergrepp, HBTQ-frågor, rasism, musik, konst osv. osv. Ni fattar grejen! För oss är det viktigt att ni känner att den här podden är för er, så tveka inte på att maila oss när du har tankar och ideer kring detta! Podcasten kommer inom kort!
 

//Indra