Vill du göra skillnad tillsammans med oss på Indra?

Just nu är vi cirka trettio eldsjälar som driver jouren, men vi behöver bli fler! Vi håller en ny grundutbildning 11 sept kl 18-20 samt dagtid helgen 15-16 september för nya volontärer.

Indra är en separatistisk förening för tjejer, trans- och queerpersoner. Är du minst 18 år? Välkommen att söka!

Vår verksamhet består av två grundpelare; den stödjande verksamheten och den utåtriktade verksamheten.

  • I stödverksamheten ger du som volontär stöd främst via chatt, men också genom telefon och frågelåda. Till oss hör stödsökande av sig om stort som litet. Det kan vara frågor om kroppen, att en utsatts för sexuella övergrepp eller har ångest. Din roll är att stötta, stärka, aldrig döma.
  • I den utåtriktade verksamheten håller vi normkritiska workshops och regelbundna gruppträffar på skolor där vi pratar om bland annat gränssättning, samtycke eller normer kopplade till t.ex. kön, hudfärg, sexualitet. Vi medverkar även under olika event som riktar sig till vår målgrupp, besöker fritidsgårdar, samt driver olika projekt till exempel Indrapodden.Hur du vill engagera dig väljer du helt själv!

Låter det här som något för dig? Vill du veta mer? Kika i vår värdegrund och skicka en intresseanmälan till kontakt@indratjejjour.se ! I utbyte får du utbildning, handledning och ovärderliga erfarenheter. Dessutom kommer du ingå i vårt fantastiska feministiska sammanhang <3

Vi kommer att hålla i intervjuer inför grundutbildningen under augusti och början av september.

Peppiga hälsningar från Indra queer, trans & tjejjour

perfect_slide-1024x469

När och var ska uppdraget genomföras: 

Uppdraget genomförs i Sollentuna från och med september 2018, och tills vidare.

Specifika önskemål eller information: 

För att spegla mångfalden i vår målgrupp söker vi volontärer med olika etnicitet, sexualitet, funktionalitet, social bakgrund och språkkunskaper.

Minimiåtagande: 

I uppdraget ingår 1 jourtillfälle/uppdrag och 1 medlemsmöte kvällstid /per månad.