Efter att ha snackat om det ett tag fick vi äntligen tummen ur och satte oss ner framför vår älskade dator och startade den nya Indra-bloggen! För er som inte känner till oss sedan tidigare är Indra en tjejjour i Sollentuna som drogs igång som ett projekt inom Sollentuna kvinnjour 2008, och eftersom det visade sig att vi var så himla bra blev vi ett år senare en egen förening.

Sedan dess har vi arbetet med stödverksamhet för ungdomar mellan ungefär 13 och 25 och som identifierar sig som tjej. Vi arbetar även mycket utåtriktat med både tjejer och killar men också med andra som jobbar med ungdomar. Något av det roligaste vi vet är att komma ut i skolor, fritidsgårdar eller andra organisationer och hålla i föreläsningar och workshops om allt från sex och normer till att hålla i tjej- och killgrupper.

Den här bloggen kommer att ta upp ämnen som vi stöter på i vårt arbete, det vill säga typ ALLT! Den är skapad av oss jourtjejer och det är vi som kommer att skriva i den här bloggen. Eftersom vi är en samling knäppa, smarta, coola och fjantiga tjejer kommer bloggen bli en himla blandning av både allvarliga och roliga inlägg.

Hoppas ni gillar den:-)